Norsk Rikstoto lanserer V75 Xpress på tirsdager

14.11.2023
Artikkelbilde

28. november lanserer Norsk Rikstoto et nytt spilltilbud på tirsdagene. V75 Xpress vil skape ny attraktivitet og sikre raskere gjennomføring.

V75 tirsdag erstattes med V75 Xpress, som innebærer senere spillefrist og hurtigere gjennomføring.
V75 Xpress inneholder fire løp på norsk bane og tre løp på den svenske hovedbanen på tirsdagskveldene.
Ved å kjøre V75-løpene på to baner, kan vi gjennomføre V75 Xpress i løpet av en drøy time.
Spillefrist for V75 Xpress blir kl. 20.25.
Mer attraktivt – tilpasset folks hverdag:
Det har vært en utfordring over tid med lave utbetalinger og noe «gjennomsiktige» løp på tirsdagene.
- En klar målsetting og hensikt med det nye konseptet er å øke attraktiviteten i hovedproduktet med flere hester i løpene og dermed høyere vanskelighetsgrad. Det vil igjen kunne føre til økte utbetalinger, sier leder for spilltilbud i Norsk Rikstoto, Øivind Werner Johannessen.
- Vi ønsker å tilpasse det nye konseptet etter kundenes preferanser. Et spill med senere spillefrist og hurtigere avvikling er tilpasset folks hverdag, spesielt i ukedagene. Samtidig håper vi at endringene i det nye konseptet vil skape et større skille mellom hovedproduktet V75 på lørdag og V75 Xpress på tirsdag, sier Johannessen.
Supertirsdag med V4 i forkantPå premieredatoen 28. november blir det «Supertirsdag» med Jackpot i V75. Det betyr 1 million ekstra i sjuerpotten og 3 millioner ekstra til alenevinner – noe som gjør at man kan vinne ca. 5 millioner.
Det nye tirsdagskonsept inneholder et V4 spill med løp kun på norsk bane (løp 1-4) før V75 Xpress starter fra og med 5. løp med V75, V5 og DD.

LES MER OM V75 XPRESS HER