Leangens satsning på rekruttering

22.12.2009
Artikkelbilde

Leangen har i 2009 hatt en målrettet satsning mot rekruttering, både for to- og firbeinte. Dette gjennom ungdomsserien, montéserien og Champion Gull serien for 3-åringer.

Gjennom året har nesten 30 ungdomskusker og over 40 montéryttere deltatt i disse seriene. Takket være velvillige sponsorer har mange av disse også fått hyggelige premier.

Sammenlagtvinneren i ungdomsserien ble Hans Wilhelm Storås, foran Veronika Bugge og Stine Elvine Kvernberg. 3 fantastisk lovende og flotte representanter for trøndersk travsports fremtid.

Anne Guro Dahle ble vinner av montéserien foran Annika Gresseth og Vibecke Steig. 3 meget dyktige ryttere som viser vei for mange andre som vil prøve å ta opp kampen med de mer etablerte.

Champion Gull serien for 3-åringene i begge raser har vært en fantastisk suksess. Vi har hatt svært mange 3-åringer til start, og vi har hatt en bredde som man knapt har sett tidligere. Veldig mange 3-åringer har tjent pene penger i løpet av året og vil forhåpentligvis være med å styrke travsporten i Midt-Norge i årene fremover.

Vi viderefører dette arbeidet med uforminsket kraft også i 2010 og ser med forventning og spenning frem til et nytt travår!