Bilhjelp Trondheim går tungt inn på Leangen Travbane

Skrevet av Robert Jakobsen,  09.09.2015
Artikkelbilde

Leangen er nå i ferd med å etablere seg som en solid markedsplass med gode opplevelser for folk i sentrum. Banen arrangerer i tillegg til travløp både messer, konserter, hundeutstillinger og tivoli for å nevne noe. 

PRESSEMELDING fra Leangen Travbane:

 

Næringslivet liker den positive utviklingen på Leangen Travbane!

 

Som de fleste har fått med seg har både publikumsantallet og antall arrangement på Leangen Travbane steget betraktelig gjennom det siste året.

 

Sponsorene fortsetter å følge folket.

 

"Dette er en naturlig utvikling, først må man skape folk og entusiasme. Det er jo nettopp dette næringslivet ønsker å profilere seg mot sier Utviklingssjef Jørgensen».

 

Leangen er nå i ferd med å etablere seg som en solid markedsplass med gode opplevelser for folk i sentrum. Banen arrangerer i tillegg til travløp både messer, konserter, hundeutstillinger og tivoli for å nevne noe. Og dette blir det bare mer og mer av. Hugos Tivoli, hundeutstilling i juli, og i september er det messe med mere, og nå jobber vi videre med større konserter og 30.000 tilskuere.

 

Vi er svært glade for å ha fått på plass en ny sekssifret avtale. Bedriften vi snakker om heter Bilhjelp Trondheim. Avtalens varighet er på 3 år, og gir Leangen Travbane sammen med mange andre aktører en mye bedre forutsigbarhet økonomisk. Og flere bedrifter er på gang, dette sammen med en flott publikumstilstrømning av nye folk gjør at framtiden ser svært lys ut.

 

«Bilhjelp Trondheim er en av de eldste bedriftene innenfor sitt område, og har 20 års jubileum 1. oktober 2015. dette skal feires på Leangen Travbane lørdag 3. oktober med alle ansatte.

Noen eksempler på hva vi gjør:

 

-        Reparasjoner av biler opp til 7.500 kg

-        EU kontroll

-        Service/diagnose på bil

-        AC.-kontroll og etterfylling

-        4-hjuls måling/justering

-        Reparasjon og skifte av frontrute

-        Bilberging

-        Dekkhotell

-        Utleie av bil/bobil

 

Og i tillegg Midt-Norges beste og mest moderne bilvaskeanlegg. Se reklame film på linken under:

 

https://www.dropbox.com/s/8pm7fjnxkke59pj/SPOT_Bilhjelp_Trondheim_1920_LYD_Master.mp4?dl=0

 

«Vi ser på Leangen som en arena hvor vi kan få profilert våre tjenester, samt at vi kan ha et sted  hvor vi kan ta med ansatte og kunder på en annerledes opplevelse. Med Leangens 54 løpsdager i året og mange tusen besøkende er

 det er derfor naturlig for oss å være en samarbeidspartner til Leangen Travbane sier Daglig leder i Bilhjelp Trondheim Pål Henriksen»

 

Pål Henriksen kan treffes på telefon: 480-50850