Samarbeidsavtale mellom Leangen Travbane og Studentkortet.no

Skrevet av Robert Jakobsen,  19.04.2016
Artikkelbilde

«Leangen Travbane og Studentkortet.no er enige om en felles satsning mot studentene i Trondheim. Målet er å opplyse studentene om de gode tilbudene som er tilgjengelig på travbanen.

Leangen Travbane har bra beliggenhet, store områder både ut og inne og er en velkjent og god aktør. Vi er svært fornøyde, og håper på et godt samarbeid med Leangen Travbane og er glade for at studentene får bli bedre kjent med en aktør som er så godt etablert som dem, sier daglig leder for Studentkortet.no, Vidar Benjaminsen».

«Studentkortet har kontorer bare 200 meter unna Leangen travbane og er et velkjent konsept for byens studenter med over 190.000 medlemmer på landsbasis. Studentkortet er et gratis fordelsprogram for alle studenter i Norge. De tilbyr 100 vis av fordeler til studenter nasjonalt og lokalt som er både fysiske og nettbasert avslutter Benjaminsen.

 

Travstudenten

I tillegg har Leangen Travbane allerede utarbeidet et samarbeid som gir et helt nytt tilbud til studenter i Trondheim. 

«Travstudenten er et VIP-medlemskap for studenter, som gir en rekke rabatter og fordeler på travbanen sier prosjektleder Nina Stene. Kort oppsummert så får medlemmer kjøpt mat (stor buffet med både norsk og asiatisk mat) og drikkevarer til svært gode studentpriser. De vil også få gratis travprogram, bli invitert til fester og arrangement, og ha muligheten til å leie egne VIP-rom, lokaler og uteområder på Leangen, til rabatterte priser. Gratis opplæring i spill vil også bli gitt på forespørsel sier Stene».

 

For mer informasjon:

Studentkortet.no AS, Vidar Thom Benjaminsen, 988 76 859

 

www.studentkortet.no

Travstudenten - følg oss på FB!

www.leangen.no

 

Utviklingssjef Per Jørgensen avslutter med å fortelle at de allerede ser en svært positiv utvikling av denne satsningen mot studenter/ungdom på løpsdagene her på Leangen Travbane. Det kommer stadig nye unge mennesker til banen, og i tillegg er det en stor prosent jenter. Det siste er svært viktig i denne mannsdominerte publikumssporten sier Jørgensen. Leangen har også hatt flere utleier av lokalene til egne studentarrangementer utenom løpsdagene, noe som også bidrar til at flere blir tilknyttet arenaen for igjen å komme på en løpsdag sier han.

Denne avtalen som nå er signert med Studentkortet som har 190.000 medlemmer på landsbasis og ca. 30.000 av disse i Trondheim, gjør at vi når ut til svært mange ungdommer! Dette er svært viktig i det viktige arbeidet om å også rekruttere nye travtrenere, hesteeiere, kusker, ryttere, publikum og spillere avslutter Per Jørgensen »