Foraas Områdesikring AS inn som Samarbeidspartner av Leangen Travbane !

Skrevet av Robert Jakobsen,  05.02.2016
Artikkelbilde

Daglig leder Ole K. Hovde (se vedlegg)  i Foraas Områdesikring AS, signerte i dag en 2-årig avtale med Utviklingssjef Per Jørgensen på Leangen Travbane.

Avtalen er et sekssifret beløp og strekker seg over 2 år.

«  Ole K. Hovde ser virkelig fram til å utvikle denne avtalen, og synes at det er spennende å være synlig på Midt-Norges største Travarena. Jeg har fulgt med i den svært positive utviklingen  Leangen har hatt både i forhold til antall mennesker som besøker banen og ikke minst i forhold til omsetningsøkningen på banen. Vi har merket oss at travsporten står sterkt i regionen og at det er den største i Norge med 40 travlag og 2000 travhester. Leangens beliggenhet sammen med infrastrukturen og det nye veinettet med tuneller og egen parkeringsplass gjør dette til en fantastisk arena. Her ser vi gode muligheter for å bidra til at alle kommer seg trygt og godt til og fra ulike arrangement på Travbanen sier Hovde. Planene rundt det å arrangere større konserter og messer her, gjør det ikke mindre interessant avslutter Ole Hovde!

Daglig leder Ole K. Hovde kan kontaktes på telefon: 916-34390

Næringslivet liker den positive utviklingen på Leangen Travbane!

 "Dette er en naturlig utvikling, først må man skape folk og entusiasme!

Det er jo nettopp dette næringslivet ønsker å profilere seg mot sier Utviklingssjef Jørgensen.

Leangen er nå i ferd med å etablere seg som en solid markedsplass med gode opplevelser for folk flest. Banen arrangerer i tillegg til travløp både messer, hundeutstillinger, tivoli for å nevne noe, og fra sommeren også konserter. Og dette blir det bare mer og mer av…………………….

Vi er svært glade for å ha fått på plass en ny sekssifret avtale over 2 år, noe som gir Leangen Travbane sammen med mange andre aktører en mye bedre forutsigbarhet økonomisk. Og flere bedrifter er på gang, dette sammen med en flott publikumstilstrømning av nye folk gjør at framtiden ser svært lys ut sier Jørgensen»

 

«Foraas Områdesikring AS er Midt-Norges ledende sikkerhetsfirma med over 30 års erfaring med fysisk og elektronisk sikring av eiendommer. Også prosjektering, levering og montering av passeringskontroll av personer og kjøretøy.

Vårt serviceområde er fra Ålesundtraktene og helt opp til og med Bodø i nord. Har ca.25 ansatte med høy serviceinnstilling. Ytterligere informasjon se,  www.foraas.no

Sammen med OSN-gruppen, som vi er en del av, så har vi hatt en sunn og god vekst de siste 15 år. Vår bransje har gode utsikter i tiden som kommer.»   - sier Ole K. Hovde»

 

 

Ole K. Hovde | Daglig leder / CEO |  okh@foraas.no | +47 91 63 43 90 |