PRESSEMELDING FRA LEANGEN TRAVBANE:

Skrevet av Robert Jakobsen,  21.03.2016
Artikkelbilde

Energitransport AS og Leangen Travbane signerte i dag en sekssifret 3 -årig samarbeidsavtale !

Daglig Leder Stig Anders Bjørgum i Energitransport AS sier følgende:

«Energitransport AS ønsker å være synlig på arenaer med stor aktivitet og der folk møtes. Vi har gjennom lengre tid registrert at Leangen Travbane er en av disse arenaene og at det har vært en formidabel økning i antall besøkende på travløp samt at det legges opp til mange andre aktiviteter for et stort publikum. Syns også det er meget positivt at MEFA messen blir lagt til Leangen da vi ønsker å være synlige der. Vi ser også på Leangen som et sted hvor vi kan ta med ansatte og kunder på en annerledes opplevelse sier Bjørgum.

Dette er meget positivt for Energitransport AS, og vi ser veldig frem til å utvikle vårt samarbeid med Leangen Travbane i årene som kommer sier Stig Anders Bjørgum i Energitransport AS.

Om Energitransport AS:

Energitransport AS forhandler parafin, fyringsolje, diesel og smøreolje til private, landbruk, entreprenører og lokale bedriftskunder.

Energitransport AS er et transportfirma med Post adresse på Heimdal. De er transportør for YX-Norge AS. Energitransport AS har 5 ansatte. De disponerer tre biler og 1 henger og leverer diesel, fyringsolje, parafin, smøreolje og oljetanker i et stort område i Midt-Norge. Det vil si Røros, Oppdal, Melhus, Skaun, Midtre Gauldal, Trondheim, Stjørdal, Orkdal, Meldal, Rennebu, Rindal, Surnadal, Rissa, Bjugn, Ørland, Åfjord og Leksvik.  Energitransport AS sitt fokus er å gi kundene best mulig service- og kundebehandling gjennom å gi «det lille ekstra» til våre kunder. Vi har konkurransedyktige priser og leverer til avtalt tid. Det er bare å ta kontakt med oss på.

Kontaktperson Stig Anders Bjørgum, Energitransport AS

Mobil: 40 47 36 35, Sentralbord: 73 20 09 99
E-post:  stiga@energitransport.no