Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad


Gimmas råe mandag 11.11.19

Denne dagen er en spesiell dag. I dag kjøres det kvalifisering til Hesteierkanna . Denne kanna vil alle ha på peishylla si som skrytekanna når folk kommer på besøk .  Neste løpsdag er 23.11. med V75 løp  Det blir siste V75 i dette året .

V65 tips.          kr. 36- / kr. 504-
1: 4-Moni Viking
2: 2 / 1-3-6-7-8-9-12
3: 2-3-5 /
4: 4-5-6-8 / 2-9-10
5: 2- 5-10
6: 7-Eik Odin


Bankere:
1: 4-Moni Viking bør vinne dette løpet meget enkelt . En klassehest kan ikke tape dette løpet. Spekulanter : 1-Marino DV og 6-Robin GT

6: Æ vet det . Banker på en hest som har vært langtidsskadet og ikke startet siden 20.mai er helt høl i hauet . Men 6-Eik Odin har vært mitt anker i mange sammenhenger og selv om Geir Eikli prøver alle finter for å bortforklare favorittstemplet så hjelper ikke det . Her kommer en vinnerhest .
Motbud : 5-Gikling Leodin , 8-Alma Prins, 10-Aas Balder og 11-Gjerv Prinsessa .

2: 2-Judison blir banker på det lille forslaget . Men du vet jo kos han kan være . Spretter for det minste fuglekvitter i Myraskogen . (Det som er igjen av den .)
Hester for øvrig som jeg setter langt frem er 9-Grytting Knerten, 12-Slettvoll Vilja og 6-Admiral B.

3: 2-New Yankee imponerte meg sist . Denne har nok mere inne . Nære på en banker . Men 5-Magic Of Joy må ikke undervurderes . Meget rask ut. 3-Kvåles Ruin er en ustødige herremann , men la gå da .

4: Spenningsmomentet her er om 5-Røyns Kasper holder koken helt inn . Gjør han det kan han vinne . Han leder i allefall lenge . 6-Bokli Teddy er en stødig herremann som har vanskelig for å få fullklaff, men han er oppi der nesten alltid .
8-Lukas Rauen har gått i Sverige den siste tiden . Han har hatt suksess der, men jeg synes spesielt i de 2 siste startene at han har virket «uggen» i travet . Æ ser at Frode Isdahl sier at nå er han i orden . OK sier æ, vi får sjå .
2-Helle Spik har vært helt vill i de 2 siste startene , men før det har han levert noen knalløp . Kapasiteten kjenner vi, men .

5. Æ høre dæ sjø . Æ vet det . At æ burde ha banka 10-F. X. Fragola . Æ å tru a vinn . Men æ har så løst på litt pæng for engangs skyld og sper på med 2 formhester 2-Take IT Easy og 5-Efes Trotter . (Begge to glimrende vinnere sist .)


Av 8 løp sist ble de 7 første vunnet av kusker fra Melhus . Og av de 7 vinnerne var 3 fra Melhus . 1 fra Skaun og 1 fra Orkdal . Slår man en ring rundt disse 3 plassene så ligger de i en radius på skal vi si 3-4 mil . Poenget mitt ?
Æ jo Melhusbygg for sju tusan . Men allright .

 

Det er jo en Melhusbygg innom travet som slår alle og du vet jo du å att det er Noralf Pallin Brækken .
Noralf har aldri hvert skuggredd . Han har gått sine egne veier , han har vært sta og envis. Men alltid trudd på det han driver med . Aldri redd for å sæle opp å reise både innenlands og utenlands. Golden Dream ME er hans siste skudd på stammen av kraftfulle og flotte individ .

 

Uansett så faller jo æ ned på Shan Rags . For en hest , for en utstråling. Verdensrekord 10.7 Vinner av Prix De Belgium (ja nesten rett navn da , din petimeter. )
Æ glemme dæ aldri Shan .

Gimma
«Kunkretsmesterikappgang»


 

 

 

 

 

 

il