Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad

Gimma's råe Superlørdag 3. oktober 2015

 

Her kommer lørdagen med stor L. V75 løp, og for noen flotte løp. Sterke sportslige navn på plakaten og nesten alt skrytet som Sportssjefen skriver om i dagens program stemmer. Han smører som vanlig på litt ekstra, men denne gangen har han nesten dekning for alt.
Løpene starter kl. 1350 og avsluttes i god tid før Barne TV.
Sist lørdag går jeg forbi i den absolutte tystnad. Ingen høydare værken på den ene eller andre måte. Det var så tomt i rød spillehall (Seremoniplass) at såfremt du slapp en "smygar" så hørtes det ut som en høststorm inne i lokalet. Men nå glemmer vi som sagt siste lørdag.

Nå ønsker vi stor gutan og hestene og stallfolk og publiken velkommen til Leangen Travbane til edel kappestrid med mange millioner ekstra i potten. Hjelpen til å løse floken som heter V75 kommer her.

"Just A Closer Walk With Thee" med Patsy Cline og Willy Nelson. Ååååhhh jeessseee nammmn. Er du ikke religøs før så blir du det no..........

Tips 1.350.- (Spleis da for sv.....svi.....)

1: 9-Jærvsørappen
2: 7-El-Muro B.R.
3: 1-6-7
4: 1-2-3-5-6-8
5: 3-4-6-7-11
6: 2-3-4-6-7-8
7: 3-7-12-13-14

To bankere må vi ha. Og æ si det med engang. Æ liker ikke å starte med to bankere. Og æ e livredd 7-Brenne Rødi i 1.avd. Det e jenta si som har vaska sæ. Hu kan godt holde unna for de to guttene 20m. bak. Teddy Gutten Støen er en tøffing, men med rette opplegget Jomar bør dette gå veien. Selv om Jærvsørappen ikke alltid har hatt hellet med seg på hjemmebane.
Ferdig med første banker i V75-1 Godt å være ferdig med en allerede.

Nr. to kommer i avd.2 i 7-El Muro B.R. Her har Frode Hamre i TGN nesten garantert for at han vinner, og æ trur absolutt han har beste hesten. Ryker æ i de to første løpene er det game over før klokken har passert 1530

 3. avd. Josef Kleins Æresløp har blitt ett pangløp. Frode Hamre har jo meldt 4 hester, men i siste øyeblikk har nr. 9-Well Built blitt strøket. Nettopp den hesten var det sjefen sjøl hadde valgt. Men han har tre skarpskodde deltagere tilbake. Av disse er det nok 6-Kapow Hanover som får den største tillit. Dette har blitt ett flott og jevnt oppgjør 1-Global Republic, 5-Dave Briggs og 7-Chocko Sun blir de største favorittene. Vår egen 8-Master Kemp kan vi bare håpe på.

2-Philip Lyn blir stor favoritt i 4.avd. Og manges banker. Men ikke denne gutten nei. Æ har funnet en skikkelig "rensare" her. Men etterhvert kommer Hasse i Vinn eller Forsvinn med ett drag på nettopp 1-Rapp Odin. Første spor og vi vet aldri med Rapp Odin. Æ har sett han vinne i suveren stil og æ har også sett han gi faen. 5-Faste Viking er nesten samme typen med en speed som ingen i dette feltet matcher. Men her kan det ofte være viljen det skorter på. Per Oleg her har du en utfordring. 6-Eld Stjernen er min dyping. Rask fra start kan han sitte i tet før første sving. Obs.

"I'll miss you Darling, more and more every day. I remember our Faded love" ÅÅÅhhhh du Don du Don du får sagt det. Falmet gammel kjærlighet ruster aldri, blr bare litt mere rund i kantene etterhvert.

Og med det samme "They'll never take her love from me" Nostalgien flyter på. Ja da æ høre dæ. Neste gang skal æ spell Søstrene Bjørklund , Harry Brandelius og Jens Book Jensen og Hipphopp Charlie og Crazylove Petra. 

6-Tania N.L. blir favoritt og Jomar har sagt at han skal knuse banerekorden. Men, men, æ må gardere her. først og fremst med 4-Andova og Jan Martin Bjerring. Hun kan stikke kjepper i hjulene for Tania. 7-Cedar Key vil sikkert også være med på morroa. Og min lille luring 11-Talenti Rosso med Magnus Teien Gundersen i vogna. Har du sjett korr nære eplet faller fra stammen. Ikke bare er han sønn av Geir Vegard. Nei du kan lett ta feil av kjørestil og person i banen.

6.avd. Min favoritt er 6-Thai Voyager. Æ trur han vinn. Men tøffe motstandere finnes i fleng. Æ har han som banker på Sjetnebongen. Men hysj, hysj. Ikke si noe til dem. Æ kjem t bake til det..
2-Avalon og 7-Keegan L. er tøffe i trynet. 3-Bakkmo Bosse er en artig variant. Men han kan være galoplysten i sine værste stunder.

7.avd. For ett løp som avslutter V75'n 3140 m. med 3 tillegg og med vinnerkandidater i fleng.
Æ har jo bestandig hatt sansen for 12-Aqua Challenger med sine trønderske eiere. Æ håper selvfølgelig på han. Favorittt blir nok 7-Restless Cash. Men her kryr det av vinnerkandidater . Hasse på "Vinn eller Forsvinn" sa at den eneste som ikke kunne vinne dette løpet var 6-J.J. Funkies. Jasså du Hasse. Du følger med på oppløpet ? Æ er ikke så sikker på det. 3-Thriller Ted med Høitomten i vogna er en spennende variant fra strek. 13-Love Voice og 14-Chatain er to kapasitetshester som også gjerne vil stikke mulen først i mål.

På torsdagstreffet til Sjetne Oldboys var det min tur til å sette opp V75 bongen. Æ sa som sant var at æ kan godt sette opp bongen i dag og den blir sikkert god. Men venter vi til lørdag får vi 7 rette. Æ vil gjerne ha med mæ TGN og Vinn eller Forsvinn får å få litt motvekt til mine egne meninger. Og æ må innrømme at æ har gjort endringer på mine tips siden torsdag. Men hør her. Du må love å ikke si noe til Johan, Jan, Knut, Stig, Steinar, Terje, Willy, Rolf, Ivar og Sven Erik.
Dæm blir jævlig skuffa så fremt æ snyt dem for 7 rette.
Korr vi glær oss til i dag og stor sport. Lørdagsløp i rett tid, flotte hester og stort og flott publikum det gleder vi oss til. Møt opp på banen.

Obs Kåre. No må RBK slutt med å fløtt ballen sidelengs bak i forsvaret i 60% av spilletiden. Noen sjanser må de ta. Ka ha skjedd i høst ? Kåre kom frem fra hesjan og si noe da.

Gimma
"Alltidlørdagsløptilrettid"

  

 

 

 

soeps@online.no