Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad

Gimma's råe mandag 4. juli 2016

Så er festen over. For en helg. Ett enormt vellyket Midtsommertrav er over. Og for noen sportslige prestasjoner. Dokker vet no ka æ ment om proppan til Bork Rigels æresløp. Men for en oppvisning og prestasjon Tekno Jerken og Erlend Rennesvik gav oss.
21.9 full vei er en prestasjon som uansett hvor mye grunnlag de hadde på kontoen, så skulle de fått vanskeligheter med å takle Tekno Jerken. Stort Grattis ! Og hva sies om 3 årige Phantasm Soa som gikk utvendig om lederen og likevel lett som en plett tok seieren. Også en stor heder til våre lokale helter på 2. og 3. plass Derby d'Estino og Looking Superb. Og hva med Trespasser og Myjreng Jerker ? For noen individ !

Både fredag og lørdag ble det leverte sterke prestasjoner. Og været da. Spesielt på fredag var det topp. Så får det være at TGN kåret Norgesmesteren for kusker som representant for Oslo. Å herre min hatt. Men slik er vi jo vant til fra den kanten. Vi presiserer nok en gang at Hans Christian Holm representerte Harstad. Altså Nord Norge. Men det er vell for langt utenom folkeskikken for TGN.

Så må æ gi en femstjerners til arrangørene. Robert og Per hadde full kontroll hele stevnet igjenom. Så dokker dressen til Jakobsen om fredagen ? Safte suse. Han så ut som'n Michael Douglas i den derre filmen fra finansverden i New York. Ja untatt håret da. Det var som alltid velstelt kort ved ørene og på toppen. Løpsleder Sten Stensrud var glimrende. Flotte presentasjoner, glimrende orineteringer. For ikke å snakke om Vidar Lorentsen. Glimrende. Glimrende var også våre 2 intervjuere Britt Robertsen og Erik Seppola. Dokker va suveren. Britt var spent på forhånd. Spesielt om fredagen som det var så varmt. Hun lurte på om hun hadde kledd på seg for mye i varmen. Akkurat passe Britt. Well Done som dem sier på Raufoss. Banemannskapet gjorde jobben som bare Erlin og Jan Roar kan. Akkurat passe med vatn. Æ ble blaut ja, men det skulle til for å dempe mæ i varmen. Starterne hadde også kontroll på saker og ting. Dommerne dømte som vanlig i hytt og pine og i øst og vest. Kjempeinnsats

Har du mistet tilliten til mine tips ? Ok. Æ prøver igjen. Sist så bommet æ på 2 bankere. Den første Glen Ord Superb var det mye utstyrstrøbbel med før start som æ forstod. Og med hode i vingen i starten var det løpet over. Gull Odin ble nok ekstra stresset av 1. spor og et hektisk uttak. Bra unnskyldninger, synes du ikke ? Ikke det nei. Nei i grunn ikke, synes ikke æ heller, men en unnskyldning må jo fylla ha som bestemor sa når bestefar hoppa opp i feil seng, og ble pappa igjen etter 50 års ekteskap. . The Beatles på tallerken min no. "Yellow Submarines" Outstanding eller noe i den dur. Beatles altså
Her kjem "gullkornan" for denne gang.


V65 tips. kr. 630-
1: 1-2-4-8-9-10
2: 4-Sea Samedi
3: 1-2-3-5-6-9-10
4: 10-Eik Odin
5: 2-3-4-9-10
6: 8-9-11

2: 4-Sea Samedi blir min første banker. Han har fine forutsetninger her. 6- Brasil er første utfordrer, men virker å være ustødig.

4: 10-Eik Odin har overbevist hittil og taper nok ikke dette heller. Klar banker.

1: 8-Eikprins blir min favoritt. Dette er en vinnerhest, men har ikke startet på nesten ett år. Men er han i orden så trur æ han vinner. Men her er det skarpe konkurrenter an mass. 1-Remix blir den vanskeligste nøtten.

3: 9-Mia Melis er beste hesten og bør vinne dette. Men 6-Friprins og Eirin Sørmo står flott inne og sprint passer kjempebra. 5-Tangen Tuva og sympatiske Guri Grimsgård unner æ en triumf. Den kan komme her. 1-RigelPiakan være den dypeste i selskapet her. Sprint passer som hånd i hanske. Feilfritt også.

5: Meget vanskelig. 4-Acers Poppey blir favoritt i forbedret utgave. Men æ stole iallfall ikke på han. 2-Xandria har fart, men også mye rart for seg. 1-Strongman KI er også en hest i en flott utgangsposisjon som kan blande seg inn . Også 3-Mr.Fisherman kan overraske .

6: 8-Izon Rags og voltestart er ingen god kombinasjon . Sjansen for startgalopp oppgår iallfall til 70%. Men alle kjenner vi kapasiteten. Går han ut feilfritt så kan han fort være vinneren. 11-Rapido G. T. får tilbake sin favorittkusk Atle Solhus. God sjanse. Obs. for 2-Confidence Brandi.

OK. "Flat Foot Floogee" med Benny Goodman nå. Mere umoderne musikk skal du leit lenge etter. Æ synes den e fin.

 

 

soeps@online.no