Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad
Gimma's råe mandag 17.09.18.
Sist på banen fikk æ så hatten passet for mine tips. Bl.a. for og tippe Buvoll Kos banker.
Den var ikke helt god, men det var til gjengjeld Mia Melis . Hun er jo en av mine absolutte favoritter . Og hvor mange ganger har æ ikke fått på pukke'ln for å tippe henne. Denne gangen var a helt "Utestanding" som det heter på godt norsk. Derimot varslet jeg både for Freaky Friday og Vildeli som TGN overhodet ikke levnet noen sjanser. Men i dagens nummer så varsler de banker på Freaky Friday og varsler neste gang for Vildeli. Etterdilttera si no æ. Høre du kor æ prøve å rettferdigjøre mine tips. Men som æ har sagt før. Bruk det derre store kålhauet ditt t å tenk litt sjøl og da .
Jada, jada, Trøndern og var en dårlig banker. Æ trur rett og slett at han har falt ut av sommerformen som han hadde for en måned eller to siden .

Sist, som sagt var det en spiller som sa til mæ . Slutt no Søpstad mens leken e god. Men betterdø NEI .    V65 tips. kr. 252-

1: 6-7-8-10-11-12
2: 2-3-4-5-7-9-11
3: 5-Lukas Rauen
4: 4-7-10-11-12-13
5: 1-Freaky Friday
6: 6-Nika

3 bankere . Ka syns du ?
Det kan også være lagt opp til en samlebong her . Æ tenker selvfølgelig på 11-Derby D'Estino i 1. avd. Men æ er så usikker på om Magne har tålmodighet til å sitte i rygger så lenge. Ser at han varsler at han skal gå 800 meter igjen . Det kan bli langt nok Magne. Men beste hesten det er Estino'n uten tvil.

3: TGN bruker 1-Idjerven sammen med 5-Lukas Rauen på sitt forslag . All ære til Idjerven , men å møte Rauen selv fra 40 m. tillegg er en tøff oppgave. For tøff i mine øyne. Æ står knallstøtt på Rauen.

5: 1- Freaky Friday meget rask fra start . I tillegg sterk og tøff. Her er mitt beste bankerforslag i dag.

6: 6-Nika på 1640 meter og 2140 meter er 2 forskjellige ting.
Hun holdt meget godt sist over full vei . Hun er rask fra start, men ikke superrask . Skulle hun atter bli nødt til å "trå dødens" kan hun få det vanskelig, men motstanden burde ikke skremme henne.
5-Daddy's Angel vant over Nika sist, og kan gjenta, men som sagt sprint gir en enorm fordel for Nika .

Har du lagt merke til at noen kusker og ekvipasjer veldig ofte havner i "dødens" ?
Vi har ekvipasjer som vi spillere vet havner i dødens . Noen av disse har gode hester, men som dessverre nesten alltid får tunge reiser. Hvorfor er det slik ? Tilfeldigheter ? Eller litt for ivrige kusker som går for tidlig slik at angrepet ebber ut. Og mange kusker overvurderer hesten . Gode kusker kan sitte 90% skjult og bortgjemt under løpet for så plutselig å dukke opp der pengene deles ut nemelig på oppløpet. Vi spillere vet hvem disse kuskene er og vi tar dem med på de fleste bonger.                                          Sagaen fortsetter:  Den kjølige, nøytrale flinke Vidar Lorentsen. Løpsreferenten vår. Mannen som oftest leverer de beste tipsene på Leangen og slår TGN, Robert Jakobsen , og meg selv. Det svir og måtte innrømme det, men du er nok den beste tipperen av oss Vidar.
Deretter har vi sjefen på løpsdagen. Nemlig løpsleder Sten Stensrud. Det må æ si Sten at måten du tok den utfordringen og måten du løser denne jobben på er utrolig imponerende. Du er det naturlige midtpunktet i hele løpsdagen. Vi vet jo at du også kjemper en tøff kamp fra å berge dit kjære Nardo fra nedrykk fra 3. divisjon. Men Sten, husk en ting. Vi spiller ikke Duo i travet lenger ! Tvilling Sten Tvilling ! (Men ok det er jo akkurat det samme.)  
Så er det gutta og jentene i det runde tårn på midten med Morten Kjetil i spissen. Dokker dømme likt og ulikt , men sist så tok de middagsduppen litt sent . Æ skjønne jo at dokker hadde ment å ta duppen deres før 1. løp. Men så ble det jo litt krøll innimellom. Men heldigvis så ringte klokka like før 2.løp skulle starte. Æ synes dokker e kjempego. Litt trøndersk treghet må vi finne oss i noen gang.
Gimma
"Nashville,Memphis,andElvishereIcome"
About 3 weeks.