Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad
Gimma's råe mandag 27.07.15
 
 
Å halloen. Ferien fortsetter fikk æ beskjed om i dag. Nå går ferden til Hukkelheia. Kor det er hen ? Ja si det du. Det er nok ute i Hemne en plass, godt skjult nede i busker og kratt.
Derfor blir også denne bloggen i korteste laget for noen av dere. På Leangen sist mandag fikk æ så hatten passet av flere som mente æ skrev alt for lite ? Hæh ? Æ som bestandig blir beskyldt for å bable i vei på ut og innpust.
 
 
Og selvfølgelig skal æ kun tippe etter startlistene som forrige gang. Og du er klar over at æ hadde 5 rette sist? Kr. 1136- Æ bomma på Emo Nisjaløkken, og det bringer meg over på at han er bare tre år og kanskje blir det for tette starter og når hesten går 30.7 i den andre starten så var det kanskje ikke noe å si på at beina krysset seg litt. Ja da tenk æ hadd Moni Norvelous. Det hete da ikke Gimma's råe for ingenting.
 
"Irish Beat" med Van Morrison duger hele natta.
Derimot sto jo den andre bankerne Alm Faks Hannibal stødig etter glimrende styring av Garberg'n. Rolig og beregnende.


Forøvrig er ikke æ den som lar mæ lure av stalltips, til det har æ levert slike tips i en årrekke under min tid som stallmann. Men vedkommende som tipset meg på mandagen stoler jeg meget på, så æ sa ok æ skal spille en 50 lapp
Dermed så gikk æ resolutt til luka og forlangte 50 kr. på nr..........i løp nr............
Jaggu vant hesten lett og æ fikk skikkelig betalt. Takk for det gulltipset herr/fru..........".
Da går vi over til tipsene:

Min første banker kommer i V65 3 i form av 5-Dream Sahbra P
Denne har vært knallbra lenge. Men kjære Inge. Cool down, cool down, sjå på noen løp av Ørjan Kihlstrøm, og spar på kruttet. Kjør når det er nødvendig. Klarer DU jobben er æ ikke noe redd for at Dream Sahbra P ikke klarer jobben.

Den andre bankeren er atter knepig. Er du frisk og rask 2-Baritron i V65-4 ? Det er tøffe omgivelser denne gangen, så du må være 100% fit for fight så fremt du skal klare dette.
V65. kr. 900- (Du har da vell en skvett feriepenger igjen)
1: 2-4-5-6-7
2: 1-4-5-7-9-10
3: 5-Dream Sahbra P.
4: 2-Baritron
5: 1-2-5-6-7-10
6: 2-6-7-10-12
"For The Last Time" med Don Gibson spilte ikke AC/DC. Men æ skoill nesten ønske dem hadde gjort det. Enn å dele ut hørselvern når du skal på konsert, men det gjorde dem på Valle Hovin. Steike mæ når æ resta på hauvet etterpå i flere dager så kom det ikke noter og musikk ut, men lyden fra ett sagverk fra 1930 åra, pluss motorsager fra 70 tallet. Æ skal fortelle dokker mere fra den dramatiske Oslo turen Erik og æ hadde, men no må æ dra for æ ska på ferie til Hukkelheia.
Kark har æ slutta med for lenge sia, Skumma melk er bra.
Svein O. Haugan. Ja han Svein ja. Som hovedstarter. Myndig og ikke noe slinger i valsen, sjøl om han e voldsom konservativ. Vi blir aldri enige om voltesystemet i Monte. Men Svein, du blir du sjø.
Gimma
"Huttemætuhervardetkaldt"

Oi, æ må atter en gang slutt med Eric Clapton og "They Call Me The Breeze" Ja da Mark Knopfler er med han også. Og en haug med andre oldiser.
"Den samme gamle dusten som over"