Arngrims tips

Skrevet av Arngrim Søpstad

Gimma's råe mandag 19.03.18

Det er veldig sjelden at mine tips slår til slik de gjorde sist . Ka si du ? Hva det itj nå rart ? All anneran hadde også rett ? Ja, men vurderingene mine da gitt. Mine klokkeklare analyser av Jærvsørappen , Longcat Hanover og Remix ?

Nei no ska æ slutt å være kvalm. Favorittene ramlet jo inn på rekke og rad og med 132 kr. for 6 rette så ble det nok mest tap for de aller fleste . Samtidlig var det jo flotte prestasjoner på rekke og rad, og Blekkan satte standarden for hvordan han egentlig vil ha det. 4 flotte seirer og skapet var satt på plass .
Denne gangen er det bare 7 løp og 6 av disse hører inn under V65 veddemålet.

To bankere må æ ha og her kommer de:
V65-4: N. Y. Applause en 3 åring fra stall Blekkan og får banker tilliten med engang fra meg. Det har gått så mange store ord om disse 3 åringene at æ trur at Applausen går 17 blank med engang og da er konkurrentene stilt sjakk matt.

V65-5: Selvfølgelig må atter en gang 9-Rofstad Odin få fortroende som "sikker stikk".
Konkurransen blir dog tøffere og tøffere for Odin guten å. Men han har adskillig mye og gå på. 10-Røyns Stjernen og 7-Z. M. 'S Jerven er ikke smågutter . Men Odin klarer nok av dem.

1: 5-Judison er en kar med stor kapasitet og blir min klare favoritt . 2-Lille Vilma holder på hele veien og må taes på fullt alvor. 4-Stjerne Lykke blir min lille luring såfremt Stubbsjøen får fart på a.

2: Endelig har 3-L.J. 'S Andy Hall fått en fin utgangsposisjon og på tross av 8-Baritron tror æ faktisk at Andy'n kan vinne dette. Bare han får tak i teten så tror æ dem får det hardt med å  plukke han ned. 7-Crimson Pirate bør vi nå ta på alvor.

3: 9-Helle Spik er den tredje hesten æ ville ha brukt som banker om æ hadde valgt 3 bankere. Æ tror han vinner dette løpet lett selv med 80 meter tillegg. 3-Idjerven er en ny "Pålle" Trude Kleveland har plukket frem. Og all erfaring sier meg at når Trude kommer med en ny hest må vi være obs. 4-Pave Jerkila og 5-Vildeli må du også være obs på.

6: Her bør Magne Olsen ta hjem dette løpet med 8-Derby D'Estino. Men hesten har vært borte lenge og spor 8 bak bilen fordrer sin gamp. Og "vasse" kompiser finnes. Først og fremst 10-Noel Face med gode prestasjoner bak seg fra Sverige.
3-Federal Crown skjønte æ ikke noe av sist. Hva skjedde Ragnhild ? For mæ så det ut som han sovnet bak i feltet. Bedre denne gang fra brikke 3 ?
2-Bacalao Va Bene blir atter en gang min luring her.

Da sjø e det bare å gå i gang igjen med å komponere din egen bong.

Æ tenkt ikke æ skoill begynne å diskuterer politikk i denne spalten. For da vet æ at vi lett blir uvenner. Nei æ tenkt æ skoilll fortelle dæ mere om den sørgelige følgetong om leiligheten min og alle de feil man finner og oppdager med en splitter ny bolig. Men så prøvd æ og lufte det på oldboysmøte på Obs kaffen om torsdagen, men da sa gubban " Vi e så forbanna lei av å hør om den derre idiotiske leiligheten din at vi går såfremt du begynner å messe om den igjen. Vi har sagt det t det før at du skoill aldri ha fløtta fra Skjetnemarka. "


Da sa Willy: " Æ synes at a Sylvi Listhaug hadd my rett i det hu sa om Arbeiderpartiet. "
Da var æ kjapt frempå: " Willy no har vi en flott og hyggelig stund her. Æ må bare si dæ det at skal vi fremdeles værra venner og godt forlikt rundt bordet her så legg vi bort dette temaet. Ellers så " FLYG æ i flint. "        OK, vi gikk over til å snakke om fotball igjen og freden var opprettet.

Men t dokker skal æ gi klart og tydelig beskjed om korr æ står hen i saken.
Når en justisminister legger ut en anklage på Facebook om at AP beskytter terrorister da er begret fullt for mæ. AP som sjøl var utsatt for massedrap av en høyre populistisk drapsmann som til overmål hadde en fortid i FRP, da rant det over for mæ. OK, æ skal itj gå lenger for da blir vi uvenner du og æ å.
Spesielt når æ sjer at i dette øyeblikk fredagskvelden har FRP gått frem 2,5% på meningsmålingene. Slutt , Gimma slutt før du går helt av skaftet.
No e det slutt. Skal aldri snakk politikk mer. (Trur æ) (kanskje

Gimma.
"Hestehistoriernestegang"