Storgata kiosk i Molde kåret til ”Årets kommisjonær 2008"

Skrevet av Robert Jakobsen,  23.02.2009
Artikkelbilde

Storgata kiosk i Molde ble kåret til ”Årets kommisjonær 2008” for Norsk Rikstoto. Den driftige driveren Pål Røsand og hans medhjelpere konkurrerte ut elleve finalister fra hele Norge i finalen, og kan titulere seg landets beste kommisjonær det neste året.

Det ble plukket ut en kandidat fra hver av Norsk Rikstotos tolv regioner, og det var til slutt Storgata kiosk, som tilhører region Leangen, som trakk det lengste strået. - Norsk Rikstoto hadde et veldig bra resultat i 2008, med en omsetningsøkning på hele 547 millioner kroner. Våre kommisjonærer står for nesten 75 prosent av omsetningen og Storgata kiosk er en strålende representant for dette salgsleddet, forklarer salgssjef Geir Langseth i Norsk Rikstoto.
- I løpet av 2008 har de vist en fantastisk utvikling både tallmessig og rent kommisjonærmessig. En formidabel økning på alle produkter tilsier at det er lagt ned et godt stykke arbeid bak resultatet. Butikken har også gjort det sterkt på kampanjefronten og kjemper ukentlig helt i landstoppen når det gjelder andelslag. Kommisjonæren er også en ener til å drive aktivt mersalg og skaffe seg nye spillkunder, sier salgssjef Geir Langseth i Norsk Rikstoto

Del på Facebook     dekor Tips en venn!     dekor Utskrift