Trøndersk travsport suser fremover!

Skrevet av Robert Jakobsen,  27.10.2010

Trøndersk travsport er på full vei opp og frem. Onsdagens V75-stevne på Bjerke ga trønderskeiede hester nye fremganger.

Først ute var Scott W.L. som ble sterk toer bak suverene Dominus. 14,9 av en 3-åring i slutten av oktober lar seg høre! Den flotte unghesten til Torkil og Monica Steinshaug har vist seg å kunne følge opp på beste måte etter den lovende 2-årssesongen.

Nils Munkhaugen har hester flere steder, og hans stjerne, Smoking Gun, står hos Bo Westergård. Onsdagens innsats var av det kruttsterke slaget, da han tross en meget tung reise i dødens kunne knekke lederen Cromwell og holde unna for smygkjørte konkurrenter. Vinnertiden ble 14,5 og seieren var verdt 40.000. Samme eiers Okapi Garbo ble god firer i Axel Jensens Minneløps hoppeavdeling.

Lo Mito, eid av Nils Magne Bye og kjørt av den lovende ungjenta Hanne Stenset sto for en kruttsterk prestasjon da de ble annen bak suverene A.B. Lom'n. Andreplassen var verdt hele 37.500 kroner.

Johan Kvarme og Annika Gresseth har nylig kjøpt inn Gangster Advice fra danske eiere. Og debuten i trøndersk regi kunne ikke endt bedre! Hesten lå i dødens stort sett hele veien og bare dro rett ifra konkurrentene på oppløpet. 50.000 bidro hesten med i avbetaling på kjøpesummen.

Remelden avsluttet den trønderske stordagen med å bli toer i V75-7 og han tjente 37.500 kroner for sin sterke prestasjon.