Pressemelding fra Leangen Travbane

Skrevet av Robert Jakobsen,  28.11.2014
Artikkelbilde

Utviklingssjef Per Jørgensen på Leangen Travbane er svært glad for at flere og flere bedrifter ser på Leangen Travbane som en flott arena for å både profilere sin bedrift, samt  et spennende sted å ta med ansatte og egne forretningsforbindelser.

Siste signerte avtale i rekken er med IF Skadeforsikring. Det er svært gledelig at vi nå signerte en sekssifret avtale med IF Skadeforsikring, og ikke minst at avtalen går over 3 år, sier Jørgensen.  

 

Johan Nordbøe i If Skadeforsikring er svært fornøyd med å støtte opp om lokale aktiviteter, og ser på Leangen Travbane som en fin arena til å profilere seg i nærmiljøet.

Vi synes planene for anlegget er spennende, og ser frem til å være med på satsningen som gjøres blant annet med å skaffe store og små arrangementer hit i tiden som kommer.

Daglig leder Robert Jakobsen og styreleder Håvard Winther Storler er glade for å konstatere at rekrutteringen av Per Jørgensen allerede bærer frukter.

Vi ser at Leangen og travsporten får mer oppmerksomhet i media, og ikke minst at flere og flere besøker Leangen på løpsdagene.

Når sponsorer og samarbeidspartnere som IF satser på Leangen er et veldig godt signal om at vi er på rett vei.