Første dag av Midtsommertravet er over

Skrevet av Robert Jakobsen,  26.06.2015

Men moroa har bare såvidt startet. I morgen, lørdag, braker det løs på Leangen, med flotte løp over hele linja - V75 med millioner i potten, masse moro for små og store og stor fest etter løpene. Det er bare å møte opp fra kl. 16.00.

Kveldens stevne på Orkdal ble en svært hyggelig affære, og med Geir Vegard Gundersen som den store seierherren med sine to seire i de to NM-løpene. Mer om dette under.

Ellers må nevnes prestisjeduellen mellom Orkdalens to beste kaldblodshester - Prins Tom og Storm Odd, som Prins Tom til slutt gikk seirende ut av og fikk heder, ære og en pokal til odel og eie. Black Butan var sterk vinner av ungdomsløpet og hjemmetrenerne Inge Melby tok to seire og Atle Solhus en seier med egentrente hester.

Sakset fra travsport.no:

NM fortsetter lørdag med nye løp, og avsluttes på samme arena søndag. Totalt skal landets banechampioner konkurrere i sju løp til før mesteren kan kåres.
At Geir Vegard Gundersen ligger godt an etter to strake triumfer er ikke til å diskutere.
- Begge hestene fungerte solid, den første var sterk og solid forberedt. Den siste ledet hele veien. Jeg er positivt overrasket og håper på å holde inn til NM-tittel, kommenterte Geir Vegard Gundersen etter løpenes slutt i Orkdal.

Stillingen etter NM fredag
1. Geir Vegard Gundersen 38 poeng
2. Lars Anvar Kolle 25
3. Andre H. Stensen 21
4. Vidar Hop 18
5. Åsbjørn Tengsareid 15
6. Thor Borg 14
7. Hans Christian Holm 13
8. Eirik Høitomt 12
9. Gunnar Austevoll 9
10. Kai Johansen 9
11. Rune Wiig 8
12. Tom Erik Solberg 6