Tide inngår samarbeid med Leangen Travbane

Skrevet av Robert Jakobsen,  28.05.2015
Artikkelbilde

Leangen utviklingssjef, Per Jørgensen, kan presentere nok en ny og spennende samarbeidspartner - Tide ASA, som inngår en sekssifret avtale med Leangen Travbane AS.

Tide ASA er et av Norges største kollektivselskap og er en stolt aktør i Midt-Norge. 

Vi har merket oss at travsporten står sterkt i regionen og at det er den største i Norge med 40 travlag og 2 000 travhester. Leangens beliggenhet sammen med infrastrukturen og det nye veinettet med tuneller og egen parkeringsplass gjør dette til en fantastisk arena. Her ser vi gode muligheter for å bidra til at alle kommer seg trygt og godt til og fra ulike arrangement på Travbane sier salgssjef i Tide Tur, Christer Wiese Bergene.

Vi har fulgt utviklingen på Leangen Travbane over en periode og ser at aktiviteten er høy, og at det skjer mye annet enn bare travløp på Leangen. Kort og godt, dette er en flerbruks arena som vi ønsker å være en del av uttaler Helene Myking, markedssjef i Tide Buss.

Tide kan tilby en rekke forskjellige busser tilpasset ulike behov. Med busser som varierer i størrelse fra 16 til 60 seter kan man leie en buss for små anledninger eller store arrangement. Tide`s moderne og miljøvennlige turbusser holder høy komfort, og Tide er sertifisert i henhold til miljøstandard ISO 14001, kvalitetsstandard ISO 90001 og OHSAS 18001.

Tide ser frem til å gi folk gode reiseopplevelser gjennom samarbeidet med Leangen Travbane avslutter markedssjef Helene Mykling og salgssjef Christer Wiese Bergene i Tide.