Leangen Travbane signerte en 2-årig avtale med Vintervoll AS.

Skrevet av Robert Jakobsen,  15.02.2016
Artikkelbilde

Avtalens innhold er i hovedsak å «spille» hverandre god, slik at dette blir en «vinn-vinn» avtale.

I kroner utgjør avtalen et sekssifret beløp pr. år for Leangen Travbane. 

Utviklingssjef på Leangen Travbane er svært godt fornøyd med å ha signerte denne Samarbeids avtalen med Vintervoll AS, som har sitt hovedkontor i Trondheim. Jeg har hatt gleden av å jobbe tett sammen med firmaet tidligere, og jeg vet hva de står for sier Jørgensen! Nå bygger vi stein på stein og er i ferd med å få en bra næringslivsportefølge av store samarbeidspartnere, som ønsker å bli assosiert med det som skjer på Leangen Travbane. Og det som er ekstra betryggende er at de fleste avtalene er 3 års avtaler! Jeg gleder meg nå til at vi snart skal invitere alle våre samarbeidspartnere på «travtur», for å følge en av våre trønderske eller norske stjerne-hester avslutter Jørgensen».

 

Administrerende Direktør i Vintervoll sier følgende:

«Vintervoll ønsker å være synlig på arenaer med stor aktivitet og der folk møtes. Vi har gjennom lengre tid registrert at Leangen Travbane er en av disse arenaene og at det har vært en formidabel økning i antall besøkende på travløp samt at det legges opp til mange andre aktiviteter for et stort publikum.

 

Dette er midt i blinken for oss og vi ser veldig frem til å utvikle vårt samarbeid med Leangen Travbane i tiden som kommer sier Otto Østerlie Adm. Dir i Vintervoll AS.

 

Om Vintervollgruppen:

 

Vintervoll AS med datterselskap er en av de største elektroentreprenørene i Midt Norge og Nord Østerdal med 270 ansatte og en forventet omsetning i 2016 på 300 mill. kr. Hovedkontoret ligger i Trondheim og vi er lokalisert på tilsammen 10 steder fra Stjørdal i nord til Rendalen i sør sier Østerlie.

Vi er en elektroentreprenør både for folk flest, privat næringsliv og offentlige etater. Det betyr at vi skal være det riktige valget enten det er en liten jobb i en bolig eller det er snakk om avanserte elektrotekniske installasjoner i større næringsbygg eller offentlige bygg. Kompetanse og service er nøkkelord for oss og vi tilbyr blant annet både rådgiving og leveranser innenfor energieffektivisering, SmartHus,byggautomasjon og sikkerhetssystemer. Det er bare å ta kontakt uansett hva det måtte være når det gjelder elektrotekniske installasjoner avslutter

Adm. Dir Otto Østerlie».

 

 

Kontktperson Otto Østerlie

Vintervoll AS

Mobil: 92892222
E-post:  Otto.Osterlie@vintervoll.no