PRESSEMELDING fra Maskinentreprenørenes Forbund og Leangen Travbane!

Skrevet av Robert Jakobsen,  25.01.2016
Artikkelbilde

Leangen Travbane er valgt som arena for den neste store MEFA messen som avholdes 9-11. juni 2017!

"Regionsjef i Maskinentreprenørenes Forbund Øyvind Bergset, er svært godt fornøyd med at de nå har fått på plass denne avtalen med Leangen Travbane. Leangen ligger perfekt til for både utstillere og for publikum, med svært kort vei fra flyplassen, og med en super infrastruktur både nordfra og sørfra med mye bra veibygging! Området på Leangen er også stort nok for vå plasskrevende messe, og det er svært enkelt for våre utstillere å kjøre inn med større maskiner osv.

MEFA genererer ca. 10.000 besøkende til Trondheim by over 3 dager, og mange av disse er tilreisende. I tillegg er det ca. 110 utstillere som utgjør en plass mellom 500 og 1000 personer, hvor også mange av disse er tilreisende. De er i tillegg i Trondheim over lengre tid, da det er en stor jobb med opp- og nedrigging sier Regionsjef Øyvind Bergset i Maskinentreprenørenes Forbund"

 

"Leangen Travbane ved Utvilklingssjef Per Jørgensen er svært godt fornøyd med å ha landet denne avtalen med Maskinentreprenørenes Forbund. Vi har jobbet godt og lenge, og derfor svært gledelig å sette signaturen på avtalen. Leangen Travbane er som tidligere sagt i utvikling, og arenaen brukes nå til stadighet ut til andre formål enn bare travløp. Det neste som er på kjøreplanene er større konserter! Det er bra vi har Sverresborg, men Leangen Travbane kan ta konserter med tilskuere opp mot 30.000 mennesker, og da snakker vi om de store artistnavnene. Men først skal vi nå legge alle forholdene til rette, slik at MEFA blir en stor suksess avslutter Utviklingssjef Per Jørgensen"

 

"Ordfører i Trondheim Rita Ottervik er godt fornøyd med at MEFA legges til Trondheim også ved neste års arrangement. MEFA trekker mange mennesker til Trondheim, som er viktig for næringslivet i byen. Vi er alltid glad for å vise frem byen vår og alt den har å tilby. Jeg ønsker MEFA 2017 lykke til med arrangementet! At Leangen Travbane er valgt er også svært gledelig, da Leangen har en perfekt beliggenhet og en utmerket infrastruktur med svært god tilkommelighet sier Rita Ottervik"

 

 

Kontaktperson: Øyvind Bergset Mobil: (+47) 908 29 990

Maskinentreprenørenes Forbund