PRESSEMELDING FRA LEANGEN TRAVBANE:

Skrevet av Robert Jakobsen,  20.05.2016

To nye samarbeidspartnere har signert Hovedpartneravtale med Leangen Travbane!

Firmaene er Møller Bil Leangen-Skoda og Prima.

Møller Bil Leangen – som selger Skoda og Prima vil da i framtiden være i selskap med de andre større bedriftene som har «rammeavtale» med Leangen Travbane.

Daglig Bjørn Brun-Hansen i Møller Bil Leangen – Skoda sier følgende:

«Vi som selger Skoda ønsker å være synlig på arenaer med stor aktivitet og der folk møtes. Vi har gjennom lengre tid registrert at Leangen Travbane er en av disse arenaene og at det har vært en formidabel økning i antall besøkende på travløp samt at det legges opp til mange andre aktiviteter for et stort publikum. Vi ser også at travet i Midt-Norge omhandler mange mennesker som vi også etter hvert ønsker å bli bedre kjent med. Vårt brede produktspekter på bil vil vi etter hvert presentere for denne spennende gruppen. Vi er også forankret i nærmiljøet til Leangen med kontorer noen hundre meter oppe i gaten. Vi ser også på Leangen som et sted hvor vi kan ta med ansatte og kunder på en annerledes opplevelse sier Brun-Hansen.

Dette er meget positivt for Møller Bil Leangen og Skoda, og vi ser veldig frem til å utvikle vårt samarbeid med Leangen Travbane  sier Bjørn Brun-Hansen i Møller Bil Leangen.

Om Møller Bil Leangen

 

Møller Bil Leangen er en av de største forhandlerne av SKODA i Norge, og en del av Møller Bil Trondheim AS, og lokalisert i Tungasletta rett ovenfor Leangen Travbane.

Totalt er vi 18 ansatte som gjør vårt beste for at kundene våre er svært fornøyd.

SKODA er et bilmerke i sterk vekst, hvor det lanseres nye modeller på «løpende» bånd. Bilene er godt utstyrte med svært høyt sikkerhetsnivå til en fornuftig pris.

Våre kunder i regionen bekrefter at SKODA er «mye bil for pengene».

 

Adm.dir. i Prima Atle Angvik sier følgende:

«Det er avgjørende for Prima å ha god synlighet og være i forum der vi treffer næringslivet. Leangen Travbane har et stort publikum og mange arrangement året igjennom og
et partnerskap gir derfor stor publisitet på flere flater. Vi anser Leangen Travbane som en god arena for å knytte kontakter med bedrifter i Trondheim.
Dette vil også være et flott tilbud for våre kunder og ansatte.
Vi gleder oss til et fruktbart samspill med en fremoverlent samarbeidspartner.»

Om Prima:

 

Prima er en av Norges største arbeidsinkluderingsbedrifter  og vi har ca. 400 personer tilknyttet selskapet gjennom ulike tiltak. For å lykkes med våre rekrutteringsmål har vi følgende arbeidsarenaer:
catering, kantinedrift, jobbfrukt, Skistua, Esso Heimdal, Kongsvegen barnehage, dekkhotell, møbelomtrekking, pakking/montering og mekanisk verksted.


Escala Karriere:
 Prima har etablert en ny avdeling, Escala Karriere. Dette vil styrke våre tilbud betydelig innen karriereveiledning, rådgiving og rekruttering.
Escala karriere er lokalisert på fire sentrale steder i Trondheim, samt på Melhus. Vi har 30 karriereveiledere og kursinstruktører.

Formidling til arbeid er en rød tråd i alle våre tilbud.

 

 

Utviklingssjef Per Jørgensen signerte denne uken to nye rammeavtaler med tunge aktører i næringslivet.

« Vi er svært glade for å ha fått på plass disse avtalene, og vi skal nå sette oss ned for å planlegge en best mulig utnyttelse av avtalen for begge parter sier Per Jørgensen. Med disse avtalene på plass, så fortsetter vi å bygge en økonomisk plattform som er viktig å ha for framtiden avslutter Jørgensen».