Baneforhold

Baneforholdene er et tema som opptar mange, og synspunktene er også mange. Felles for alle er at vi ønsker så optimale forhold som mulig for både to- og firbeinte.

Ved Leangen Travbane har vi et erafrent banemannskap som fortløpende vurderer hvilke tiltak som skal settes inn, i tett dialog med Trenerforeningens representant (Jomar Blekkan).

Etter å ha hatt utfordringer med banedekket de siste årene, har det vært etablert et samarbeid med DNT og den ekspertise som de har utpekt for å komme frem til så optimal løsning som mulig ut fra de forutsetninger vi har.

Vi vil forsøke å oppdatere om spesielle behov og tiltak, samt en generell vurdering av baneforholdene på løpsdagen på disse sider fremover. Men det vil alltid være forskjellige behov fra hest til hest, slik at trenere og kusker/ryttere alltid må vurdere skoing/balansering for sin hest individuelt.

25.10

Til dagens løpsdag forventer vi en fast bane, med regn fra ca klokken 18.00  Les mer

18. oktober

Banen er forventet å være hard til dagens løpsdag.  Les mer

11. oktober

Banen er lett i dag, men kan bli litt hard ettersom det er meldt regn senere ikveld.  Les mer

4. oktober

Pent vær med mye vind, og det blir gode baneforhold.  Les mer

25. september

Det har kommet en god del nedbør den siste uka og banen ble lagt nokså hard de siste dagene. Nå ser det ut til at været holder seg fint resten av...  Les mer

13. september

Yr.no lover oppholds resten av dagen, så banen er allerede revet og klar for finpreparering til løpsdagen starter. Med andre ord - gode forhold, so...  Les mer

06. september

Også i dag forventer vi en god løpsbane.  Les mer

16. august

Vi forventer en god bane i kveld :)  Les mer

09.08

Fint vær idag gjør at banemesteren forventer en optimal bane til dagens løpsdag.  Les mer

26. juli

Varmt og tørt. Vi kjører på med vann og regner med å presentere en god bane :)  Les mer